Ellen van den Brink

Assistente

Ellen van den Brink - Assistente
Ellen van den Brink Assistente

Ik ben Ellen van den Brink. Ik ben in 1984 begonnen op dierenartsenpraktijk Kapelweg en heb vele veranderingen meegemaakt (van kaartenbak tot computers, van gulden naar euo’s) die me hebben doen groeien tot waar ik nu sta bij ABC voor Dieren.

Het contact met de dieren en hun eigenaar vind ik nog steeds erg leuk. Ik haal daar veel energie uit.

Mijn werkzaamheden zijn divers en waar nodig: balie en telefoon bemannen, dierenartsen ondersteunen in de spreekkamer, laboratorium werkzaamheden en administratie.

Door mijn vele jaren werken in de praktijk ben ik heel veel verschillende dieren tegen gekomen op de werkvloer. Dat heeft mij veel dieren- én mensenkennis opgeleverd.

Ons team is een mooie mix van “oud” (ervaren) en jong (nieuwe ideeën). Dat werkt heel inspirerend.

Ik ben ook nog werkzaam als beheerder op een kinderboerderij waar mensen met een beperking werken: voor hun staat de belevingen en de omgang met dieren centraal, dat vergt een andere werkwijze waar we veel van kunnen leren.

Onze 3 dochters zijn opgegroeid met dieren. Nu ze uit huis zijn hebben ze zelf ook weer huisdieren, maar komen ook nog graag thuis voor onze dieren: een (beetje getraumatiseerde) hond, een kat en een papegaai. Dit zijn allemaal “2e hands” dieren die op ons pad gekomen zijn tijdens mijn loopbaan.

Ik hoop nog vele jaren in goede gezondheid bij dit fantastische team te kunnen blijven werken en nog vele dieren te mogen helpen om een fijn leven te hebben met hun baasjes.